Koolilõpu hip-hop jam Ahhaa keskuses

Üleeelmisel nädalavahetusel nägi Ahhaa keskuses meie moodi teadust-streetdance. Aatriumisse maandus DJ Sergucci koos suure hulga tantsijatega. Üritust korraldas juba viiendat aastat JJ-Street Company.

jjstreetdjsergucci

Päev algas hip-hop preselectioniga, mis oli väga suure (ca 180 inimest) osavõtjate arvu tõttu üpriski kaootiline – 30-minutiline jam, kõik 180 gängsterit korraga on the stage. Nendest valisid kohtunikud Wave, Rusya ja Eva veerandfinaalidesse 8 inimest, suure tõenäosusega need, keda nad juba varasematest bättlitest teadsid. Edasised prelimid funk stylesis, house’is ja vogue’is korraldati tavalist, normaalset viisi ning olid väga (hea)meeleolukad. Krump tõi ootuspäraselt inimesed kokku miimiliselt rikkaks jõuliseks loomakarjaks ja showcase’id lavale palju piffe. Kui showcase’e vaadata ei viitsitud , sai lae all nööril rattaga sõita või kõrval ruumides mõistust proovile panna. Mina isiklikult istusin 20 minutit 6 klotsiga laua taga, et neist H-täht kokku saada. Süveneva depressiooni eel kutsusin viimaks töötaja appi. Ka ülejäänud, minust veel kauem, M-ja A-tähega, nõutult istunud inimesed ,nägid äkitselt asjas lootust ning kahjuks&õnneks see naine pani kõigi meie tähed kokku. Ahhaa keskuse ülemisel korrusel on esindatud ka Tartu Ülikooli Arstiteaduskonna näitus formaliinis vedelevatest imikutest ja inimese kehaosadest, seega kui kellelgi huvi teadusliku rõveduse vastu oli, sai ka neile silm peale visatud.

jjstreet

Mahapeetud seitsmes lahingukategoorias võitsid seekord sellised nimed nagu:

Fast & Furious 3 (funk 3vs3)

Barracuda (vogue performance)

Nastja & Robert (house 2vs2)

Karupojad (showcase)

Vicky (hip-hop kids 1vs1)

Heorki (LV) (hip-hop 1vs1)

Style Ripper X (RUS) (krump 1vs1)

jjstreetjjstreetjjstreet

Et aru saada, mis see tänavatants tegelikult on, peaksite te end nüüd publikusse vedama. Üsna nukker on iga kord tõdeda, et bam jälle on kohal ainult tantsijad – that surprise!

Huvitumisest võib alustada kohe klikates siia. Nasty&Robert aka B.Family Crew, võitsid Koolilõpu Hip-Hop Jamil house 2vs2, ning pääsesid hip-hop 1vs1 finaalidesse. Beautiful!

jjstreetjjstreetjjstreetjjstreetjjstreet

Pmts hakake bättlitel käima, ma ütlen teile millal. Coming up:

GET UP BATTLE 20.juunil

VILJANDI BASH 2.juulil

CAMP OF HIP-HOP CHAMPIONSHIPS 1.augustil

Loomulikult toimub bättleid ja kõike muud lademetes igal pool välismaal, aga alustuseks kajastagem lokaalset. Lõpetuseks AITÄH KORRALDAJATELE MEELDEJÄÄVA ÜRITUSE EEST!

 

Fotod: Kevin Amon