MängudeÖÖ – öös on asju ja asjadest on pohhui. Tule mängima!

Pane tähele! Sel laupäeval on põhjust jalga panna oma kõige ägedamad tossud, pleieris peale lükata Dan Bulli videomängudele pühendatud räpialbum ning seada sammud Solarise poole, sest MängudeÖÖ on valmis kõikide sügismasendust eemale peletama! Öine Tallinn peidab endas piksleid, polügoone, nuppude ja kangide klõbinat, rõõmuhõiskeid ja positiivseid emotsioone. Eesti kõige mitmekülgsemat videomängukultuurile pühendatud üritust pakub ehedaid elamusi uute ja vanade videomängude seltsis läbi kahe korruse, pingelisi võistluseid uhketele auhindadele nii sees- kui ka väljaspool kolme kinosaali!

Proovi värskeid videomänge või taasavasta vanu retronurgas. Tutvu virtuaalreaalsusega Oculus Rifti abil. Tunne ennast võidusõitjana, sest kohal on kaks rallisimulatsiooni! Avasta MSI ala, kus saab uurida ägedaid arvuteid ja mänge ning olla tunnistajaks ülekiirendamise maailmarekordi murdmiskatsele!

MängudeÖÖl saab võistlustulle astuda järgmistes mängudes: Mortal Kombat X, FIFA 15, Nidhogg Super Smash Bros., Super Mario Maker, HearthStone, Fibbage XL ja rFactor 2. Nimekiri võib täieneda üllatusvõistluste näol.

MängudeÖÖ

Üritus leiab aset 12. septembril algusega kell 21.00. Piletid hinnaga 7 eurot on saadaval Solaris Kino kassast või www.solariskino.ee.  Ürituse vanusepiiranguks on 16+.

MängudeÖÖ on aidanud teieni tuua: MSI, HyperX, Apollo Raamatud, Solaris Kino, Punktid.ee, Progames, Arvutitark, PlayStation Eesti, EVAL, Monster Energy, Vipline, TKM Baltics, Escape Room, Euronics, Tehnikarent, Jamara, Triobet Kardikeskus, Maiasmokk, Simtech, Level1.ee

Täpsem info üritusest:
www.mangudeoo.ee

MängudeÖÖ

Täägid:

comments powered by Disqus