Street Etiquette lühifilm “Slumflower” nüüd kõigile vaatamiseks

Street Etiquette on creative agency, mille asutajad olid Joshua Kissi (@streetetiquette) ja Travis Gumbs. Aastal 2008 alustasid mehed samanimelise blogiga, milles keskendusid enamasti meeste fashion-ile, aga rohkem kultuurilises, ajaloolises ja urbanistlikus võtmes. Nüüd juba mitu aastat agentuurina töötanud, on nad koostööd teinud selliste suurte brändidega nagu J.Crew, Pepsi, Nike, Jordan, Adidas, HTC, Puma, Levis jne.

Street Etiquette sai alguse Bronxist, ühest vaesemaist piirkonnast New Yorgis. Joshuale ei meeldinud pilt, mida on Bronxist maalitud erinevates filmides, saadetes, muusikavideotes jne. Seega otsustas ta anda enda panuse, et muuta inimeste arvamust sellest piirkonnast. Meediumiks valis mees lühifilmi nimega Slumflower.

Slumflower esilinastus selle aastasel Cannese filmifestivalil, kus hinnati seda väga kõrgelt. Film keskendub ühele väiksele poisile ja tema päevale Bronxis. Tõeliselt ilus ja südamlik film on nüüd kõigile vaatamiseks netis üleval, nii et leidke see 20 minutit ja nautige seda.

 

Pildid Rog Walker