LEGO lõpetab aastate pikkuse piina

Maailmas on mitmeid erinevaid piinamise vorme. Esimesele kohale paigutaks Sõnajalgade kuulamise, teisele kohale jääb see vaatepilt, kuidas Genka oma püksi alumisi ääri tossude peal kannab. Ei tegelt, all good, mees! Lood on sellised, et LEGO tuli välja uue tootega, mis aitab ära hoida hetkel küll tuhandete, aga loodame, et tulevikus siiski paljude inimeste piinad ning see ei ole uus LEGO sari. LEGO tõi lõpuks meieni anti-LEGO sussid!

Siin maailmas on tohutult palju inimesi pidanud silma kinni pigistama või mõne ropu sõna poetama, sest LEGO peale astumine on saatanast!

Õnneks LEGO ja reklaamiagentuur Brand Station lõpetasid 66 aastat kestnud inimpiina. Susse, mis sisaldavad endas rohkelt polstrit, toodetakse limiteeritud koguses – 1 500 tükki. Müüki nad esialgu ei tule, vaid jagatakse juhuslikult inimeste vahel, kes täidavad Prantsuse LEGO kodulehel jõuluvana wish-listi.

Kui need sussid tulevad üks hetk müüki, siis oodake tormijooksu, sest need on must-have!

anti lego anti lego

Autor: Anton Hmelnitski
Pildid: Piwee

Täägid:

comments powered by Disqus