Fotogalerii: Hooligan Hamlet soovib badass’i aasta lõppu!

Saime Sandra ja Tuuliga jõulude eel kokku, viskasime ebareaalses koguses confettit laiali ja rääkisime sellest, mida me uuelt aastalt ootame.

“Oi, 2015 oli korralik rollercoaster nii muusikaliselt kui ka vaimsel tasandil,” tunnistab Tuuli aka WINDY BEACH. “Öppisin end ja oma mötteid rohkem usaldama ning ka muusikaliselt sain tohutult endast välja lasta. Lõpuks ometi alustasin enda soolokarjääri WINDY BEACH nime alt ning olen tänaseks välja andnud neli lugu, millest ühega sain ka Eesti Laulule. Veel kirjutasin oma bändiga Funkifize paar lugu ja tuleval aastal on plaan omaloominguga ka jätkata.” Tuuli unistabki, et rollerocaster jätkuks ka uuel aastal sama hoogsalt kui mitte veel kiiremingi.

Sandra avastab hetkel maailma ja õpib ennast USAs elades paremini tundma. “Teen trenni ja kui aus olla, siis küsin endalt ülepäeviti, et ‘Sandra, mida sa siin teed?!'” räägib naine. Uuelt aastalt ootab ta uusi väljakutseid, põrutavaid uudiseid ja situatsioone, milles veel kunagi varem olnud ei ole. “Algus on hea, loodame, et lähen samal lainel uude aastasse edasi.”

“Minu sõpruskonnas oli kohe lõppev aasta kerge eneseületamine,” vaatab Keilit tagasi. “Ette tuli võtta palju suuri väljakutseid nii töises kui ka eraelus, aga saame täna rõõmsalt öelda, et tulime kõigi nende asjadega edukalt toime. Sisetunne ütleb, et 2016 on hoopis teistmoodi tegevusi täis aasta – edukas, töine ja nii palju, kui jaksad teha, nii palju saad ka tagasi. Tuleme selle kõigega siis edukalt toime, eksole?!”

“Mina soovin, et ka köik Hooligan Hamleti lugejad elaksid rohkem hetkes ega muretseks nii palju,” räägib Tuuli. “Lihtsalt ole siin ja praegu, usalda elu ja vaata, mis juhtuma hakkab.”

“Jah, ärge kaotage uudishimu,” soovitab Sandra. “Kui on midagi, mis on pinnuna tagumikus, siis tegelege sellega. Tihti saab “hiljem“-ist “mitte kunagi”.”

TEKE0011 TEKE9685 TEKE9796 copy TEKE9984

 

Pildid: Siim Teder
Makeup by Kristiina Renser
Täname Nike Esinduskauplused ja H&M Eesti!