Yung Jake – räppar, kes muutis emoji’d kunstiks

Veebikunstiga tegelev Ameerika räppar on viimasel ajal internetilehekülgedel elevust tekitanud mitte oma muusika, vaid emoji’dest tehtud kuulsuste portreedega.

emoji emoji emoji

Yung Jake alustas viis aastat tagasi erinevate digitaalmeedia projektidega ning alles hiljem hakkas ta räpiga tegelema. Aastate jooksul on ta väga osavalt oma tõelist identiteeti varjanud, Yung Jake on tema esinejanimi. Seda on ta ka intervjuudes tõdenud, tuvustades end 2011. aastal internetis sündinud tegelasena.

emoji emoji emoji

Tema kaks isikunäitust Los Angeleses said tohutu menu osaliseks ning isegi USA veebiajaleht Huffington Post on teda nimetanud kunstimaailma lemmikräppariks. Ka mitmed kaasaegse kunsti portaalid on tõdenud, et just nende emotsiooniikoonidest tehtud portreedega on Yung Jake kunstimaailma hämmastanud.

emoji emoji emojiemoji

Kuid kuidas ta seda tegi? Ei midagi keerulist – ta kasutas selleks veebilehekülge https://emoji.ink/. Kui lihtne või raske selliseid portreesid teha on, saab teada sellel leheküljel ise katsetades ning siis võib oma töid Yung Jake’i omadega võrrelda.

Vaata ka Yung Jake’i Instagrami kontot @yungjake

 

Autor: Helina Mäll

Fotod: Yung Jake Facebook