Limiteeritud Nike “Cherry Blossom” kollektsioon Eestis

Lilleõied? Kevadel? Hirmuäratavalt innovaatline! Kahjuks on maailmas mingid asjad, mille vastu ei saa, sest need lihtsalt töötavad. Nike tuleb ikka reeglina kevadel välja ilusate lilleliste tossudega naistele ja samamoodi ka sellel aastal. Kirsiõiterohke “Cherry Blossom” kollektsioon ammutab inspiratsiooni Jaapani silmipimestavalt kaunitest õitsevatest kirsipuudest (ma juba kujutan ette, kuidas Reporteris varsti jälle neid Jaapanis üles võetud videoklippe õitsevatest puudest näidatakse ja pool Eestit reisist Tokyosse unistama kukub).

Kirsipuu õied sümboliseerivad kevadet ja värsket algust ning miks mitte kõndida, joosta või tantsida nende kirsiõite alla maetud Air Max 1, Classic Cortez, Air Max Thea, Roshe Run, Blazer Mid või Air Rift ketsidega? Eestisse on juba kohale jõudnud Nike Roshe Run, mille leiab Nike poest Viru Keskuse esimesel korrusel. Õhkõrn lootus on, et lähitulevikus saabub ka Nike Air Max 1 ja Cortez nii Viru Keskuse kui ka Ülemiste keskuse Nike esinduskauplusse. Aga nagu ikka limiteeritud ja eksklusiivsete reliisidega – miski ei ole kunagi kindel. Pöidlad pihku!

 

Nike-“Cherry-Blossom”-Pack-1 Nike-“Cherry-Blossom”-Pack-2 Nike-“Cherry-Blossom”-Pack-3nike-wmns-blossom-pack-1nike-wmns-blossom-pack-5Nike-“Cherry-Blossom”-Pack-7Nike-“Cherry-Blossom”-Pack-8Nike-“Cherry-Blossom”-Pack-9nike-wmns-blossom-pack-4

 

Autor: Keilit Aedma
Fotod: Rock City Kicks