Uncharted 4: A Thief’s End jätab mulje, et mai on liiga kaugel!

Unchartedi“ videomänguseeria on juba ammusest ajast minu lemmikute hulka kuulunud ning just selle tõttu on mu meel nüüd, kui lähenemas tolle kõige viimane osa „A Thief’s End“, kurvaks muutumas. Üks ajastu on lõppemas ning Nathan Drake, kelle kõiki seiklusi olen telekaekraani, konsooli ja puldi vahendusel kogenud, paneb peagi oma matkasaapad varna. Enne seda aga kutsub modernse ajastu Indiana Jones meid ühes, et ette võtta vihuviimane avantüür.

Nathan ei seikle üksi. Koos temaga on rännakul kaasas ka tema vanem vend Samuel ning tema pikaaegne sõber ja isafiguur Sully. Mõte sellest, et mees ennast taaskord ohtlikesse olukordadesse sätib, ei meeldi aga kõigile – tema abikaasa Elena suhtub ideesse enam kui vastumeelselt. „Uncharted 4: A Thief’s End“ saab olema kindlasti suurejooneline, täis möllu, draamat, huumorit ja pinevaid momente ning kõike seda väljendab ilmekalt ka kõige hiljutisem treiler, mis tutvustab mängu keskset lugu.

No ütleme nii, et… 10. mai tundub olevat aastate kaugusel. Keegi kinkige mulle üks ajamasin, palun! (Kui keeegi mõtleb, et mille kuradi pärast kirjutan mina 10. maist, aga treiler ütleb, et mäng tuleb juba 26. aprillil, siis… Noh, videomängudel on viimasel ajal kombeks venida. Palju. Ja korduvalt.)

Bet your asses, et Hooligan Hamlet räägib mängust rohkem siis, kui ta meil käes ja mängitud on!

comments powered by Disqus