Isaiah Rashad ja tema kauaoodatud album

Plaadifirma Top Dawg Entertainment on tuntud selle poolest, et nad on koduks Black Hippy liikmetele (kui mitte arvestada Kendricku ühendust Interscope’iga) ja üleüldiselt on neil assembleeritud üks tugevamaid koosseisusid kaasaegsete hip-hopi plaadifirmade seas. Siiski, talent loeb vähe, kui seda ei kasutata ja TDE on aeg-ajalt puid alla saanud selle eest, et mõned artistid nii kaua „luku taga“ on olnud. Üks selline mees on ka Chattanooga päritolu Isaiah Rashad.

Rashadi debüütprojektist „Cilvia Demo“ on möödas üle kahe ja poole aasta ja tema albumist kostus kõlakaid juba eelmise aasta jooksul. TDE ninamees Anthony „Top Dawg“ Tiffith kribas hiljuti Twitterisse kuupäeva 09.02.2016 ehk Eesti numbrites ilmselt 02.09.2016.

Vahetult hiljem tuli välja Isaiah Rashadi esimene uus singel peale jaanuaris ilmunud „Smile’i“ – „Free Lunch“. Loos kõlab seda lõunaosariikidele omast soojust ja mahedust, mida näiteks Goodie Mob’i varases loomingus leidus, kuid mis tänapäeval üsna haruldane on, ja seda väärtuslikum tundub. Muusikavideo lõpus ilmub see sama kuupäev. Mis see küll olla võiks?

 

Vahetult enne septembrikuu teist päeva ilmus ka detailsemat infot. Albumi nimi on “The Sun’s Tirade” ja see koosneb seitsmeteistkümnest loost ja see ilmub lubatud kuupäeval 2. septembril. Oota mis kuupäev täna on???

Album on täiespikkuses saadaval Apple Musicus

Isaiah Rashad “The Sun’s Tirade tracklist:

 1. Where U At?
 2. For da Squaw
 3. Free Lunch
 4. Rope/Rosegold (ft. SiR)
 5. Wat’s Wrong (ft. Zacari & Kendrick Lamar)
 6. Park
 7. Bday (ft. Deacon Blues & Kari Faux)
 8. Silkk da Shocka (ft. Syd)
 9. Tity and Dolla (ft. Hugh Augustine & Jay Rock)
 10. Stuck in the Mud (ft. SZA)
 11. A Lot
 12. AA
 13. Dressed Like Rappers
 14. Don’t Matter
 15. Brenda
 16. By George (Outro)
 17. Find a Topic (Homies Begged)

 

The Sun's Tirade

Täägid:

comments powered by Disqus