Kas see on 2016 parim koostöö kets? ACRONYM ja NikeLab “Air Presto Mid”

ACRONYM on juba tuntud badass Nike collabo’de üks osapooltest. Loodetavasti mäletate eelmisel aastal reliisitud Nike ja ACRONYM’i koostöös valminud NikeLab Lunar Force 1 SP tosse, mis nägid välja nagu klassikalised Air Force’id steroidide all – julged värvilahendused, külje peal asetsev lukk ja igasugused põnevad materjalid. ACRONYM X NikeLab on tagasi ja seekord kohtuvad nad Nike Air Presto Mid mudeli peal.

Ketsimaailmas on suurte brändide nagu Nike või adidas koostöö sitrühmale lähemal tegutsevate väiksemate brändidega nagu Supreme või ACRONYM kõige hinnatum nähtus. Need ketsid näevad alati super ihaldusväärsed välja ja paradoksaalsel kombel on ka kõige kättesaamatumad. Kõikidest sarnastest reliisidest võime näiteks meie siin Baltikumis 99% kordades (isegi vist tegelikult 100%) suu puhtaks pühkida. Need on limiteeritud ja päriselt.

 

acronym-nike-air-presto-1acronym-nike-air-presto-2

 

Sama on ka seekordse ACRONYM X NikeLab kollektsiooniga – need on ebamaiselt hea disainiga ja info nende kättesaadavusest on olematu. Acro squad on ümber töödelnud Air Presto Mid mudeli hoomamatute badass‘i leveliteni välja. Kokku tuleb kolm erinevat colorwayd – multicolor, oliiv/must ja must/bamboo. Suure tõenäosusega on kets lettidel üsna varsti ja hind ilmselt üsna krõbe. Esimene pisike kogus müüdi ära juba eelmisel nädalal Berliinis. Kuni täpsem reliisi info laekub, on hea võimalus ennast üles kruttida nende piltide abil, mille autoriks 1000deaths.

 

acronym-x-nikelab-air-presto-mid-1000deaths-1 acronym-x-nikelab-air-presto-mid-1000deaths-2 acronym-x-nikelab-air-presto-mid-1000deaths-3