VIKS GT “Lamborghini” – Eesti disain muudab maailma. Jälle.

Viks Bike on Eesti jalgratas. Tundub, et tänaseks juba kuulsam kui Skype. Jalgratas väljamõeldud, joonistatud, ehitatud ja turule paisatud meie oma Eesti kuttide poolt. Uhkuse pisar silmanurgas meenutame aega, kui pildistasime Viks jalgratast BMW i8 seltsis. Üks loetumaid artikleid meie eksisteerimise ajaloos ja meie pildistatud fotod jõudsid suurtesse disainiväljaannetesse üle maailma. Fotoseeria mõju oli isegi nii suur, et Viksi tuttuus ratas valmis samal teemal. Saage tuttavaks: see on täiesti uus VIKS GT või nagu meile meeldib seda kutsuda – “Lamborghini”.

 

viks_valik_1-2981 viks_valik_1-3000

 

Kui meil paluti uus Viks fotodeks teha, et seda maailmale tutvustada, teadsime kohe, mida vaja on. Kollane Lambo ja kontrastiks industriaalkeskkond Tallinnas. “Mitte midagi liiga räpast, aga see vana hea videomängust “Need For Speed” tuttavaks saanud mahajäetud tehaste ja jaheda sügise tunne,” kommenteeris fotoseeria kontseptsiooni üks autoritest Rainer “Metsakutsu” Olbri.

 

viks_valik_1-3021 viks_valik_1-3030

 

VIKS GT on uus ratas, milles on alles jäänud Viksi kaugelt äratuntav “badass“. Ratas on ehitatud uutest materjalidest, mis võtab ratta raamilt ära 40% selle senisest raskusest. Tradititsiooniline teras on nüüd alumiiniumi sulam. Saavutus, millega siseneb Viks Bike alla 10kg jalgrataste poksiringi. Disainis on ära vahetatud ümarad nurgad Lambost inspireeritud teravate vastu ja see teeb ratta välimuse veel jõulisemaks ja veeeel brutal‘imaks.

 

viks_valik_1-3057 viks_valik_1-3073 viks_valik_1-3081 viks_valik_1-3114 viks_valik_1-3125

 

Uus spetsiaalsetest metallidest tehtud GT raamiga Viks on saadaval juba üsna varsti.

Aitäh Auto 100 A.S.!

Viks Bike Instagramis
Viks Bike Facebookis

Lisainfo kodulehel www.viks.cc