Plaadiarvustus: Usher’i kaheksas stuudioalbum Hard II Love

Usheri septembrikuus ilmunud järjekorras kaheksas stuudioalbum Hard II Love pakub 15 loo jagu sensuaalsust ja puusanõksu ning kui mõned kriitikud on öelnud, et see album nägi päevavalgust pisut liiga hilja, siis minu jaoks tuli ta täpselt õigel ajal. Hard II Love on kombinatsioon vanast Usherist ja modernsest R&B’st ning see on ju üks kuradima hea kombo.

Käesoleva sajandi üks kõige edukamaid popp-R&B artiste näitab oma kaheksandal stuudioalbumil õrnu ja puhtaid vokaale. Põhiliselt R&B poolt domineeritud albumil teevad kaasa ka Atlantast pärit räpparid Young Thug ja Future. Muusiku enda sõnade järgi on see sündinud mõeldes sellele, mida ta ise südamest teha soovib ja tõepoolest võib öelda, et Usher kõlab üle pika aja taas suurepäraselt. Ehk ongi asi selles, et Usherile sobib rütm ja bluus lihtsalt nii hästi?!

 

 

Aastate jooksul on Usher ära proovinud nii elektroonilise muusika (feat Martin GarrixDon’t Look Down” või will.i.am’iga koostöös OMG), aga olgem ausad, that’s just not him ja tundub, et albumi esimese reaga “I fucked up. I’m man enough to admit it.” tunnistab ta ka ise seda. Usheri soe ja sensuaalne hääl lubab nii palju rohkem ja seda “Hard II Love” pakubki.

Ma ei tahaks üldse ühtegi lugu eraldi välja tuuagi (ja tõenäoliselt pole ma ka piisavalt ekspert seda tegema), mulle mõjub see album kõige paremini tervikuna. Selle flow on lihtsalt imeline, sobides nii neljapäeval üksi kodus artikli kirjutamiseks kui autos õhtuste tulede valguses läbi linna kruiisimiseks. Aga kui te, Usheri fännid, tahate kedagi närvi ajada, pange “Crash” korduse peale, ise tantsige mööda tuba ringi ja nautige. Proovisin järgi, töötab!