Stormzy fenomenaalne bänger “Cold” sai muusikavideo

Stormzy kinkis meile hiljuti albumi “Gang Signs & Prayer”, mis on UK grime’i imelapse kaua oodatud debüütalbum. Album on saanud jõhkralt palju positiivset tagasisidet ja ilmselt on see üks suuremaid asju, mis Euroopa hip-hopis sellel aastal juhtus. Lisaks kiidulaulule, lendas album ka kohe UK plaadimüügi edetabelis esikohale. Saate aru, mida see tähendab? Grime’i muusika edestas kõike seda, mida normaalsed inimesed kuulavad. Illustreeriva näitena võib tuua paralleeli, et see oleks sama, kui Gringo albumit ostaks suurem arv inimesi, kui Karl-Erik Taukari, Ott Leplandi või Liis Lemsalu albumit. See ei ole üldse võimatu muidugi, aga tunnustustustvääriv kindlasti.

Stormzy album on tõesti hea ja üks kindlamaid stand-out träkke sellelt kettalt on lugu “Cold”. Lihtsalt kuulake seda biiti, täitsa hullumaja. Haava peale natuke soola raputades – Stormzy astus näiteks eelmisel aastal üles ka Flow Festivalil Helsingis.

 

Täägid:

comments powered by Disqus