HOME Studio Grime Cypher paneb nädalavahetusel lavalauad värisema

Sel laupäeval satuvad PADA lavalauad ohtu, sest just seal on aset leidmas nädalavahetuse kõige kurjem pidu – HOME Studio Grime Cypher – kus astuvad üles välismaa kõvemad tegijad ning kohaliku maastiku osavaimad sõnasepad.

Otse grime žanri kodumaalt UK-st tuleb kohale Eyez, kes A saali vallutama hakkab. Lisaks temale astub üles ka terve posu kodumaiseid räppareid – nimistus sellised mehed nagu Grinks, Kozinak, Seaduskuulekus, R.V. ja paljud teised – kelle seas ka HOME Studio Grime Cypher 3. võistluse võitja Akar ning napilt teisele kohale jäänud Plado (vastavalt 295 ja 292 häält). Kütet aitavad ülal hoida DJ-d Slin, Pats, Ske ning Beats With Benefits.

B saalis kütab kirgi Leedust pärit Vaiper Despotin ning talle on toeks DJ Quest, Girti Suun, Zoe Ellying ning Joshua Stephens. Õhtule paneb punkti Home Studio final boss, põhipomo ja grand master DJ Shromik isiklikult! Sul jääb üle vaid kohale minna!

Lisainfot leidub ohtralt ürituse facebooki lehelt.

comments powered by Disqus