Rootsi Sneakersnstuff ja Soome Karhu koostöö kets “The land of a thousand lakes”

Rootsi juurtega üks suuremaid ketsiliikumisi Põhja-Euroopas – ketsipoekett Sneakersnstuff – on tuntud oma ülimalt kvaliteetsete ja progressiivsete koostööprojektide poolest. Kahe Rootsi kuti eestvedamisel Stockholmis alustanud pood on tänaseks avanud uksed ka Berliinis, Pariisis ja Londonis. SNS on alati seisnud hea selle eest, et ketsikultuur oleks ilus, aus ja puhas. Nende teiseks leivanumbriks on ka pidevalt ette võtta põnevaid koostööprojekte maailma suurimate nimedega nagu adidas, Asics, Puma jne. Selle aasta suvel on valminud kets koostöös põhjanaabrite spordibrändiga Karhu. Karhu 1990ndate keskelt pärit mudel Aria on saanud värske väljanägemise, mis on inspireeritud Soome loodusest ja seal asuva 187 888 järve veest.

Sneakersnstuff x Karhu koostööna valminud Aria “The land of a thousand lakes” hinnaks on 139€ ja kets on poelettidel alates 8. juulist.

Rootsi Sneakersnstuff ja Soome Karhu koostöö kets "The land of a thousand lakes" Rootsi Sneakersnstuff ja Soome Karhu koostöö kets "The land of a thousand lakes" Rootsi Sneakersnstuff ja Soome Karhu koostöö kets "The land of a thousand lakes" Rootsi Sneakersnstuff ja Soome Karhu koostöö kets "The land of a thousand lakes" Rootsi Sneakersnstuff ja Soome Karhu koostöö kets "The land of a thousand lakes" Rootsi Sneakersnstuff ja Soome Karhu koostöö kets "The land of a thousand lakes"

Fotod: Sneakersnstuff