See on ametlik! Crocs jõudis Pariisi moelavale

Kõik “leidlikud” ketsivastased sõnuvõtud internetis, mis toetuvad tuntud “kolebrändi” Crocs jalatsitele kaotasid just oma mõtte. Nüüdsest peab väga ettevaatlik olema oma sõnavõttudes, mis on stiilis “mind kets ei huvita, ma Crocsi mees” jne. Siiamaani võis seda endale lubada nö moekauge inimene, kes väljendas Crocsi näitel oma üleolekut võlts moemaailmast ja tarbimisühiskonnast. Tänasest aga on see mees high-fashion ja kõik tavaliste tossudega käivad inimesed jäävad tugevalt tema stiilitunnetuse ja moeteadlikkuse varju.

Moebränd Balenciaga esitles Pariisis moenädalal oma ametlikku koostööprojekti just selle sama kõnealuse Crocsiga osana kevad 2018 naiste kolleksioonist. Balenciaga disainer Demna Gvasalia andis Crocsile korraliku platvormi spini ja kasutas oma töös ära ka Crocsi populaarset “pinnide” featuuri. Ja Crocs jõudiski moelavale! Ja mitte vähemtähtis on uudis, et Crocs jõudis online ajakirja Hooligan Hamlet! Kuidas tundub? Edaspidi niidad muru Air Maxides ja õhtul välja minnes läheb jalga Crocsi sandaal?

Täägid:

comments powered by Disqus