Nike Air Max 97 “Country Camo” kollektsioon

Ma loodan, et ma ei pea pikalt seletama, mis asi täpselt on Nike Air Max 97. Samal ajal, kui ma seda lauset kirjutasin, sain ma aru, et igaks juhuks oleks ikka vaja seletada natuke. See on Nike Air Max’i versioon, mis tuli välja 1997. aastal. Aastanumbrist tuleb ka mudeli nimi, eksole. Ja kuna see on nii ägeda disainiga toss, siis on Nike seda sama disaini välja andnud tänaseks juba 20 aastat. Loomulikult mitte täpselt samasugust. 20 aasta jooksul on selle silueti peal olnud palju erinevaid materjale, värve, tehnoloogilisi lahendusi, koostöid. Täna räägime Nike Air Max 97 “Country Camo” kollektsioonist.

“Country Camo” pakk on tegelikult ka ühe korra juba välja tulnud nähtus ja seda aastal 2013. Siis küll erinevate Air Max mudelite peal. Seekord on tegemist konkreetselt Air Max 97 kollektsiooniga ja lühidalt kokkuvõttes on see tribuut erinevatele riikidele ning nende riikide sõjaväemustritele. Selle aasta holiday pakk koosneb Itaalia, Saksamaa, Prantsusmaa, Inglismaa ja Ameerika mustritest ja loomulikult on iga riigi kamoga kaetud toss saadaval ainult selles konkreetses riigis. Kui keegi huvitub täpsemalt, siis 19. detsembril Inglismaal, 20. detsembril Saksamaal, 21. detsembril USA’s ja Prantsusmaal ning 22. detsembril Itaalias. Hind keerleb 180€ ümbruses.

Air Max 97 juubeliaasta on näinud väga korralikke reliisse ja kõnealune “Country Camo” kollektsioon on selle õnnestunud aasta viimane akord. Parima ülevaate selle kollektsiooni väljanägemisest annab Saksamaa ketsipoe korraldatud fotosessioon, kuhu olid kokku kutsutud kõik Saksamaa parimad tossufotograafid, kes endale üle maailma nime on teinud. Tulemuseks väga ohtLIT fotogalerii Saksamaa mustris Air Max 97-st.

 

Nike Air Max 97 “Saksamaa”

https://www.instagram.com/p/Bc0QU3HBBgS/?taken-by=eskalizer