Kas Supreme Nike Air Force 1 on laisk disain või geniaalsus?

Kui kolm maailma kõige-kõigemat saavad kokku, käib loomulikult plahvatus. Nike, nende üks ikoonilisemaid ketsimudeleid Air Force 1 ja kõikide haibikollide armastatuim punane ristkülik Supreme kuulutasid hiljuti välja oma uue koostöötossu.

See ei ole ajaloo esimene Air Force 1, mille Supreme Nikele kujundanud on. Märkimisväärne antud juhul on see, et tavaliselt on Sup oma loomingus vali, suur ja jõuline. Me räägime ikkagi brändist, kes otsustas video tarbeks oma logo kombainidega põllu peale joonistada. Seekord läks punane ristkülik väga minimalistlikku teed ja must ning valge madal Air Force 1 said oma tavalisele kastmele juurde ainult sõrme otsaga Supreme’i vürtsi. Asjatundlikum vaataja leiab tossu kanna piirkonnast pisi-pisikese Supreme logo. See jagas maailma ketsipead ruttu kahte leeri. Ühed on pettunud kogu tänapäeva ketsidisainis üldiselt, alates Supremest ja lõpetades Off-White’ga. Brände süüdistatakse laiskuses ja väheses innovaatilisuses. Teisel pool asjaarmastajad, kelle jaoks Supreme on andnud noortele täpselt seda, mida nõutakse ja oodatakse. Ristkülik käib endale iseloomulikult kultuuriga sama sammu ja teab täpselt, mis on trend.

Supreme Nike Air Force 1 müüdi loomulikult eile välja. Vaadates tänaseid järelturu hindu, mis kõiguvad 200-300€ ümbruses, võib vist väita, et vastuvõtt on oodatust leigem. Kas kõnealune toss on laisk disain või geniaalsus? Minu isiklik seisukoht on kuskil nende kahe vahel. Talla peal oleks tõesti võinud legendaarse “Air” teksti asemel olla “Sup”, aga kes olen mina, et seda kommenteerida.

 

Kas Supreme Nike Air Force 1 on laisk disain või geniaalsus? Kas Supreme Nike Air Force 1 on laisk disain või geniaalsus? Kas Supreme Nike Air Force 1 on laisk disain või geniaalsus? Kas Supreme Nike Air Force 1 on laisk disain või geniaalsus? Kas Supreme Nike Air Force 1 on laisk disain või geniaalsus? Kas Supreme Nike Air Force 1 on laisk disain või geniaalsus?

comments powered by Disqus