Kozinak – Hanf Kungi armeest tõuseb lendu järgmine sõjalennuk

Kui Hanf Kung kunagi nö laivi lendas, siis oli selge, et sealt hakkab pudenema väga asjalikke sooloräppareid. Ma pean ausalt tunnistama, et kui kuulsin esimest korda träkki “Produktide jaoks”, siis olin kindel, et esimene tüüp, kes oma mixtape‘iga maha saab, on justnimelt Kozinak. Tema salm selles träkis on ikka midagi teisest maailmast – värskendavalt enesekindel, omapärane ja videopildis lisandus sellele ka leadsinger‘le kohane attitude. Tänaseks oleme orbiidile näinud tõusmas Azmat, kes ei tiirle seal enam üksinda ja perimeetrit aitab hoida Gringo. Vaikselt hakkab selgeks saama, et kaks ei jää ilma kolmandata ja stardirajalt on hoogu sisse saamas ka Kozinak.

 

 

Kõnealuse härrasmehe üks ägedamaid träkke minu jaoks on kindlasti “Tupiktänava lapsed”. See on see kolmetriibu vibe, mida Eesti noored praegu vajavad ja Kozinak annab seda neile. Tema vokaal ja attitude klapib sellise teemavalikuga hästi ja Kozinak + Lasna romantika + hammasrataste vahel Eesti moodustavad kokku mõnusalt usutava terviku. Lugu kirjeldab sadu kordi kirjeldatud situatsioone, aga teeb seda väga siiralt ja tõetruult.

Värskelt ilmus Kozinaki uus lugu “Naabrivalve” koos muusikavideoga. Loo muusikalise poole eest vastutab meie ajakirjas tuhandeid kiidusõnu pälvinud Otto. Loo nime järgi on sulgudesse sätitud vihje ka Kozinaki ilmuvale I.S.I.S mixtape‘le, mida on suure tõenäosusega oodata käesoleval aastal. Olge valmis, Kozinak tuleb ja nüüd pommivarjendeid ehitama hakata on juba liiga hilja.