No nii prostituutide pojad! Windy Beach tegi teist loo ja video.

Windy Beach avaldas uue loo “SOB” (Son of a Bitches) ja sellega koos ka tantsulise muusikavideo. Kindlasti oleks videosse oodanud rohkem bitche ja vähem son’e. Õnneks selle puudujäägi kompenseerib kenasti Siim Avango puusanõks ja Chewbacca koreograafia. Träkk “SOB” valmis koostöös DJ Ula ja DJ Critikaliga ning on kevadel ilmunud loo “Scared” järel Windy Beachi teine singel. Video autor on fotograaf ja videokunstnik Mart Vares, kes on koostööd teinud ka Daniel Levi, Ewert and The Two Dragonsi, Avoid Dave, Nöep ja Grind live’iga.

“Mul on plaan anda iga uus lugu välja koos muusikavideoga ja kasutada alati erinevat andekat noort videotegijat,” – Tuuli Rand.

“SOB” videos löövad kaasa mitmed noored muusikud, nende seas ka näitleja ja laulja Kristel Aaslaid: ”Tuuli on mu ammune lemmiknaishääl, kellelt olen palju õppinud ning, keda olen alt üles vaadanud. Windy Beach on mõnus blend tema enda lemmikmuusikast. Kuna see kattub ka minu lemmikutega, on see paratamatult mu südame võitnud. Ootab huviga edasist loomet.”

*nukid, Krissu*

Veel väärib kindlasti ära mainimist kogu Windy Bitchi (see what I am doing right here, aah?) visuaalne keel, mille eest vastutab adidas Originals integratsioonipoliitika mogul Eestis Helene Vetik alias Uus Tuus alias New Kewl.

Praegu töötab Tuuli Rand selle nimel, et aasta lõpus EP välja anda. Windy Beach teeb elektroonilist tantsumuusikat ja räägib noorele naisele olulistel teemadel.

“Mu uus singel ”SOB” jutustab sellest, kuidas tunnetest on võimatu hoiduda, isegi kui tahame ja püüame. Video on täis rõõmu ja sõpru ega saa külmaks jätta, süstides positiivset energiat kõigisse!” ütleb Rand.

Värske loo saab TASUTA alla laadida Windy Soundcloudist!