Tahtsid väiksena kosmonaudiks saada? No Man’s Sky täidab su unelma!

Ma oletan, et päris mitmed teist on mänginud mõnda avatud maailmaga videomängu, nagu näiteks GTA V, ning mõelnud, et “Damn, see kaart on ikka nii suur! Ma jäängi seda mängima!” Ja see maailm koosnes kõigest ühest linnast ja ümbritsevatest pisematest asulatest ja maakohtadest! Mõelge, kui teil oleks avastada terve riik! Liiga vähe? Aga näiteks terve planeet? Ikka veel ei sobi? No sel juhul terve faking universum!

Jep, No Man’s Sky ei hoia ennast tagasi, vaid viskab meid kosmoselaeva kokpitti ning ütleb, et “Mine.” Protseduuriliselt genereeritud universum on ääretu ning sisaldab endas nii umbes-täpselt kvintiljonit planeeti. Kelle jaoks kvintiljon võõras on (sest noh, ka kõige rikkamad inimesed seda oma palganumbrina just ei kasuta) – tegu on miljardi miljardiga. Number ühele järgneb 18 nulli. I know, right?

No Man’s Sky lubab universumis seigelda, planeete avastada ning, lisaks kõigele muule,  kosmoselahinguid pidada millalgi lähitulevikus. Täpset kuupäeva pole senimaani antud, kuid mänguga on inimesi õrritatud juba pikemat aega. Jõhkralt ilusa välimusega kosmoseseiklust saavad nautida kõik PlayStation 4 ja PC omanikud.

No Man's Sky No Man's Sky No Man's Sky No Man's Sky No Man's Sky No Man's Sky

Kogu selle ilu juures teeb pisut nukraks fakt, et mänguarendajad on loonud mängu, mida mitte keegi mitte kunagi täies mahus läbi ei suuda teha…

Tahad rohkem jutte videomängudest? Level1.ee aitab hädast välja!

Toimetas Sten Kohlmann

Kodukas – http://level1.ee/
comments powered by Disqus