Reket räägib kodukohast Nike uues minifilmis “Revolution Never Ends”

Artistide looming ja stiil on väga palju mõjutatud nende kodukandist. Reket ei ole selles osas erand. Nike esinduskauplused on Reketiga koostöös meisterdanud video, mis räägib räppari põhimõtetest elus, minevikust ja tema loomingu tagamaadest. Nii tema ketsilembus kui ka esimesed riimid viivad meid tagasi kooliaega, mil Tom luuleread paberile pani ning ka enda esimese paari Air Max’e koju viis.

 

AIR MAX DAY / Revolution Never Ends

👟 Revolution Never Ends 👟 Air Max Day on revolutsionääride päralt. Jagame teiega lugu meie kohalikust revolutsionäärist: Tom'ist, artistinimega reket. Nii tema ketsilembus kui ka esimesed riimid viivad meid tagasi kooliaega, mil Tom esimesed luuleread paberile pani ning ka enda esimese paari Ameerikast abipakiga saadetud Air Max'e koju viis.Video/heli/montaaž: Felix Laasme#REVOLUTIONNEVERENDS#AIRMAXDAY#KISSMYAIRS

Posted by Nike Esinduskauplused on Pühapäev, 26. märts 2017

 

comments powered by Disqus