Converse ja Tyler, The Creator tutvustasid uut GOLF le FLEUR* kollektsiooni

Suve hakul saime kõik teada, et Tyler, The Creator on liitunud Converse tiimiga ning seda uudist tähistati eriliste GOLF le FLEUR* One Star ketsidega. Nüüd on koostöös tehtud järgmine samm ning avalikkuse ette on jõudnud terve GOLF le FLEUR* kollektisoon, kus leidub lisaks One Star ketsidele ka riideesemeid ja aksessuaare, sealhulgas näiteks Sherpa bomber, Sherpa lühikesed püksid, Sherpa bucket hat ning hunnik t-särke ja pusasid. Värvilistel One Star’idel on Star Chevron logo asendatud GOLF le FLEUR* sümboolikaga ja loomulikult lillelapse Tyler, the Creatori käekiri on leitav kõikidel toodetel.

Kõik tooed on saadaval alates 2. novembrist Converse.com’is ja Converse enda poodides üle maailma.

 

comments powered by Disqus