Air Max Day gigalimiteeritud tossureliisid jõuavad müügile ka Eestisse

Ülemaailmne Air Max Day on nurga taga. Õhktehnoloogiale pühendatud pidupäev toob endaga alati tõsiselt limiteeritud erireliise ja 2018. aasta ei ole selles osas erand. Hea uudis on hoopis see, et käesoleva aasta kõige olulisemad reliisid jõuavad ka Eestisse. Sellisel kujul pole Universum meid varem õnnistanud, nii-et mõelge oma lähedastele suunatud ettekäänded välja, miks te 26. märtsil kogu oma kuu raha hakkama kavatsete panna ja olge valmis keskmisest tugevamaks pingutuseks – nende tossude lisamine oma kollektsiooni ei saa olema lihtne.

Kui sa loed täna internetist mõnda tossu-uudist, siis olgu selleks järgnevad read: eelmise aasta Air Max Day “RevolutionAir Design” võistluse võitnud Sean Wotherspooni disainitud hübriid Air Max 97-st ja Air Max 1-st tuleb müügile Reedesse! See sama disainipood seal Rotermanni kvartalis toob Läänemere kaldale ilmselt aasta esimese kvartali ühe olulisema tossu. Täpsed kuupäevad ja muud täpsustused jätab Reede hetkel veel enda teada, kuid ole valmis uut infot tarbima lähipäevil.

 

Air Max Day gigalimiteeritud tossureliisid jõuavad müügile ka Eestisse

 

Teine mitte vähem oluline uudis Air Maxi fännidele – Nike Air VaporMax Plus “Triple Black” maandub samuti Reedes! Ja Reede on ikka veel see pood, mis asub Tallinnas mitte Kyotos. Ja see on toss, mida oleme oodanud peaaegu terve aasta. Tundub, et peab ka ise Rotermanni kvartalisse matkatooliga kohale ronima, sest seda tossu ei saa maha magada! Kahjuks on täpsed ilmumistingimused hetkel veel saladus.

 

Air Max Day gigalimiteeritud tossureliisid jõuavad müügile ka Eestisse

 

Kolmas uudis ja mitte üldse vähem oluline on see, et Nike kõige suurem lootus Air Maxi maailmas, täiesti uus Air Max 270, maandub samuti Reede lettidel. See on oluline sellepärast, et see on esimene Air Max 270, mis Eestisse müügile jõuab ja etteruttavalt võib ära mainida – kindlasti mitte viimane. Just seoses selle mudeli jõudmisega Eestisse oleme Hooligan Hamletiga otsustanud maha pidada ka ühe korraliku tossuürituse, ent sellest täpsemalt juba mõnes teises artiklis. Seniks, kraapige oma viimased eurod, dollarid ja jeenid kokku, sest Air Max Day kukub juba 26. märtsil.

 

Air Max Day gigalimiteeritud tossureliisid jõuavad müügile ka Eestisse