Metsakutsu uus singel “Ebakindluse kuningad” räägib vaimsest tervisest

Sel aastal oma debüütalbumi “Testament” kümnendat sünnipäeva tähistav Metsakutsu avaldas värske singli “Ebakindluse kuningad”. Loo on produtseerinud kodumaine hip-hopi produtsent Otto Suits ja miksinud Meelis Meri. 

 

 

Lugu ”Ebakindluse kuningad” räägib lühidalt kokkuvõttes vaimsest tervisest. “Igasugune ebakindlus mõjutab lõpuks seda, kuidas inimesed ennast ümbritsevasse suhtuvad. Maailm on sassi löödud ja praegu on eriti oluline, et meie peades oleks kõik korras. Paljud inimesed tunnevad ennast ebakindlalt, tunnevad ennast üksinda. Esimese asjana on tähtis seda tunnet teadvustada, see registreerida ning mitte laste sellel üle võtta. Kõige olulisem – mure puhul abi otsimine ei ole häbiasi. Ja muidugi igal võimalusel helistage ka oma lähedastele, kirjutage sõpradele, suhelge, olge olemas.”

Uue loo vanakoolisema kõla eest vastutab Otto Suits, kelle käekirjaks on 90-ndate hip-hop. Koostöö Manipulated Mindzi pundi produtsendiga ei ole esmakordne. Alles 2018. aastal valmis koos Ottoga lugu “Naera Mu Maski”, mis on tänaseks kogunud YouTube’s üle 378 000 vaatamise.