20. septembril #jooksemekoos meeste vaimse tervise nimel

Maailm on hetkel katki ja sellepärast on eriti oluline, et inimesed selle sees oleks terved. Meeste looduskosmeetikabränd Tuul ja Peaasi tõmbasid koos Hooligan Hamleti väikese abiga meeste vaimse tervis nimel käima virtuaalse aktsiooni #jooksemekoos. Koos jooksmine on üks lihtsamaid viise, kuidas me ennast, oma sõpru, tuttavaid või pereliikmeid aidata saame.

On tõestatud, et ka mõõdukalt aktiivne elustiil hoiab meid nii füüsiliselt kui ka vaimselt tervemana. Kuna on olnud raske aasta paljude jaoks, kes on pidanud eraldatusega toime tulema, kutsub looduskosmeetikabränd Tuul ja vaimse tervise hoidmise eestvedaja Peaasi 20. septembril kõiki koos kaaslasega jooksma. #jooksemekoos, mitte ainult ühe sportliku pühapäeva nimel, vaid ka tähelepanu toomiseks meeste vaimsele tervisele ning nendega kaasnevate piiravate stereotüüpide muutmiseks.

Osalemine on imelihtne, sest joosta võib koos kaaslasega just seal, kus võimalik ning just nii palju, kui parasjagu soovi on. “Meie eesmärk on teadvustada meeste vaimse tervise eest hoolitsemist läbi regulaarse füüsilise aktiivsuse ning sotsiaalse sidususe”, selgitab sündmuse peakorraldaja, kodumaise looduskosmeetikabrändi Tuul tegevjuht Kaarel Kala.

 

#jooksemekoos akstioonil osalamine on lihtne: 

1. Kutsu sõber jooksma
2. Lae alla Endomondo rakendus ja liitu #jooksemekoos väljakutsega
3. Jookske koos seal, kus võimalik ja nii palju kui soovi või jaksu (1km on ka tubli tulemus).

Loe kõigest täpsemalt ürituse Facebooki lehelt või kodulehelt.