Trophy Room X Air Jordan 1 – oodatud toss sai lõpuks ametliku kinnituse

Juba ketsipeade poolt aasta 2021 top 10 reliisiks loetud Trophy Room X Air Jordan 1 on oma kuulujuttude ja lekkinud piltidega tõesti suures koguses vahtu üles peksnud. Michael Jordani poja Marcus Jordani juhitud Trophy Roomil ei ole plaanis lähiajal jalga gaasipedaalilt ära võtta. Ja nii kuulutatigi lõpuks koostöö ametlikult välja.

Trophy Room X Air Jordan 1 tuleb armastatud klassikalises “Chicago” värvigammas, punasele värvile on lisatud õrn sätendus ning pealise punased õmblused on välja vahetatud kontrastsete valgete õmbluste vastu. Peamine disainielement on aga pressitud Michael Jordani autogramm ketsi kanna osal. Värskele disainile lisab punkti või hüüumärgi vintage-võnkega tald, mille alumine osa on jäiselt läbipaistev.

Esimeste kuulujuttude põhjal pidid käimad poelettidele jõudma 2020. aasta novembris. Tänaseks on teada ametlik kuupäev, milleks on 10. veebruar. Ketside soetamiseks toimub Trophy Roomi kodulehel trophyroomstore.com spetsiaalne ostuõiguse loos. Müüki lähevad tossud hinnaga 190$, pusa hinnaga 120$, lühikesed püksid 75$ ja t-särk hinnaga 50$.

Taaskord interneti kommentaariumitele tuginedes peaks paare olema kokku 12000, mis tundub suur number, aga kogu maailma ketsipeade populatsiooni arvesse võttes, kindlasti seda ei ole. Head jahtimist!

 

Air Jordan 1 Nike Eesti Jordan 1 Trophy Room Trophy Room X Air Jordan 1 – oodatud toss sai lõpuks ametliku kinnituse Trophy Room X Air Jordan 1 – oodatud toss sai lõpuks ametliku kinnituse Trophy Room X Air Jordan 1 – oodatud toss sai lõpuks ametliku kinnituse Trophy Room X Air Jordan 1