Airbnb kutsub inimesi DJ Khaled’i massiivsesse ketsikappi ööbima

Maailma kõige olulisem elukoha app Airbnb ja legendaarne sneakerhead DJ Khaled kutsuvad inimesi ööbima dj legendaarse ketsitoa perfektses koopias. See kõik toimub loomulikult Khaledi värskelt valminud tossu turundamise raames. Nimelt on härra lõpuks valmis välja andma oma uut Air Jordan collaboration kollektsiooni We The Best x Air Jordan 5 ja selle tähistamiseks kingitakse 2×2 õnnelikule inimesele võimalus tossutoa koopias ööbida.

Inimestel on võimalik ennast kirja panna Airbnb kodulehel ja imelise võimaluse võitjad saavad ööbimise kogemuse 5. ja 6. detsembril. Öö kahele inimesele maksab täpselt 11 dollarit, mis on austusavaldus DJ Khaled’i jalanumbrile US 11.

Ketsitoas ööbimine ei ole aga ainus rõõm, mis võitjatele osaks saab. Broneerijad saavad lisaks eksklusiivse paari We The Best x Air Jordan 5, DJ Khaledi poolt käsitsi kirjutatud tervituskirja, kogemuse päriselt näha Khaledi meeletut tossukogu, õue lounge‘i ja basseini, söögi Khaledi oma restoranist The Licking ning privaatse ostlemisesessiooni poes 305kicks.

Nii et otsi lennupiletid Miamisse, sest ööbimise saad endale broneerida Airbnb’s SIIN.

 

Airbnb kutsub inimesi DJ Khaled'i massiivsesse ketsikappi ööbima Airbnb kutsub inimesi DJ Khaled'i massiivsesse ketsikappi ööbima Airbnb kutsub inimesi DJ Khaled'i massiivsesse ketsikappi ööbima Airbnb kutsub inimesi DJ Khaled'i massiivsesse ketsikappi ööbima Airbnb kutsub inimesi DJ Khaled'i massiivsesse ketsikappi ööbima