Sneaker Hamlet: meie ketsituru valik august 2017

Paljud meie lugejad on kursis, et lõime kinnise Facebooki grupi Sneaker Hamlet, kus Eesti ketsipead (ja mitte nii ketsipead) saavad osta, müüa ja vahetada tosse, rääkida tossu juttu ja jagada kõike põnevat, mis seotud ketsindusega. Hetkel on grupis juba ligi 1300 ketsihuvilist ning müügis väga korralik hulk väga korralikku heat’i superheade hindadega. Teeme väikese ülevaate, mis Sneaker Hamletis hetkel müügis on. Kui sul tekkis tossude vastu huvi, siis otsi Facebookist üles grupp “Sneaker Hamlet” ja astu sisse.

Tähelepanu! Loomulikult võib juhtuda, et sellel hetkel, kui sa seda artiklit lugema satud, on mõni allolevatest ketsidest juba uue omaniku leidnud. Ära siis pikka viha pea.

 

adidas Originals R1 NMD OG

Sneaker Hamlet: meie ketsituru valik august 2017

Suurus: EUR 43 1/3
Hind: 220€
Omaniku kommentaar: Konditsioon: 8/10
Kuulutuse nägemiseks vaata siia.

adidas NMD on mudel, mida Eestis taga otsitakse. Bränd ei taha seda meie turule suurtele edasimüüjatele eriti jagada, seega tuleb NMD fännidel lihtsalt silm lahti hoida. Siin on üks päris mõnus maasikas, millele tuleks kiiremas korras küüned taha ajada.

 

Nike Air Force 1 Low “University Red”Sneaker Hamlet: meie ketsituru valik august 2017

Suurus: EU43
Hind: 75€
Omaniku kommentaar: Konditsioon 11/10 – uhiuued. Ostetud Basketzonest.
Kuulutuse nägemiseks vaata siia.

Legendaarne Air Force 1 on eestlaste üks lemmikuid ketse läbi ajaloo. Selle punase iluduse andis Nike välja osana “Mini Swoosh” kollektsioonist. Sellise hinna juures tasuks müüjaga kohe ühendust võtta.

 

adidas Originals NMD R1 “Solar Red”

Sneaker Hamlet: meie ketsituru valik august 2017

Suurus: US9/ UK8 1/2 / EU42 2/3
Hind: 135€
Omaniku kommentaar: Konditsioon: Deadstock (ehk siis 10/10)
Kuulutuse nägemiseks vaata siia.

Veel üks hea võimalus endale hankida keskmisest asjalikum adidas NMD R1. Kets müüdi ilmumisel välja sekunditega. Meil siin Eestis erakordne võimalus praegu endale paar soetada kõigest 135€ eest. Unreal.

 

Nike Vapormax Flyknit “Asphalt”

Sneaker Hamlet: meie ketsituru valik august 2017Suurus: UK10 / EU45
Hind: 240€
Omaniku kommentaar: Konditsioon 10/10. Jalanõud on korra jalga pandud ja selgus, et suurus on vale.
Kuulutuse nägemiseks vaata siia.

Vapormax ei ole kohaliku ketsipea südamesse veel jõudnud, aga see hall versioon sellest ei tohiks küll kedagi külmaks jätta. Flyknit materjal kallistab varbaid erilise hoolega ja Nike ketsimaailma muutnud õhkpatjade süsteem teeb urban seiklemise täiesti omaette elamuseks. Päriselt saad aru alles siis, kui ketsiga reaalselt ringi kõnnid.

 

WMNS Nike Sock Dart SE “Ghost green/Hot Punch”

Sneaker Hamlet: meie ketsituru valik august 2017

Suurus: UK 5.5 / EUR 39
Hind: 50€
Omaniku kommentaar: Uued, ainult jalga proovitud, ilma karbita, ostetud Hispaania Nike Factory Store’ist.
Kuulutuse nägemiseks vaata siia.

Korralikku heat‘i naistele. Nike Sock Dart on kets, mida igaüks jalga panna ei julge. Pigem näebki seda moodsate ja stiilsete tsikkide jalas Amsterdamis ja Pariisis. See konkreetne mudel siin on tõeline pärl ja kui vähegi on oskusi antud jalatsiga riideid miksida, siis haara võimalusest ja copi endale paar.