New Balance taaselustab oma korvpalli tossu ja teeb seda suurelt

New Balance on otsustanud uuesti suurelt siseneda korvapalli kategooriasse ja teekond selles suunas lükati käima ei kellegi muu, kui kaks korda NBA “Aasta kaitsemängija” tiitliga pärjatud, paeguse Jordan Brandi näo, Kawhi Leonardiga.

New Balance on jalatsibränd, mida eestlased teavad kahjuks suuremalt jaolt ainult sellepärast, et neid saab ABC kingast odavalt osta. Reaalsuses on New Balance’l väljaspool Eestit vägagi tõsiseltvõetavad ketsimudelid, innovatsioon ja järgijaskond. NB on mitmetes Euroopa suurlinnades väga populaarne jalats, kuna hinnad on mõistlikud ning kvaliteet pakub head alternatiivi kõigile, kes sellest Nike VS adidas sõjast tüdinenud on ning tahavad lihtsalt igapäevaselt normaalse ketsiga ringi käia. Nagu kõigil suurtel sportsweari brändidel, nii on ka New Balance’i arsenalis mitmed erinevad tootesuunad, mis katavad erinevaid tarbijaid. Korvpalli kategooria ei ole New Balance jaoks midagi uut ja bränd on vastu võtnud otsuse oma kohalolek selles skenes uuesti tuntavaks teha.

Põnev selle uudise juures on fakt, et NB kavatseb seda teha praegu Jordan Brandi diili omava Kawhi Leonardiga, kes on Jordaniga olnud oma NBA karjääri algusest peale. Peale tekkinud lahkhelisid Jordaniga, mis on ilmselt peamiselt seotud sellega, et Kawhi ei saanud Jordan Brandi koostööst omanimelist signatuurjalanõud, otsustas Toronto Raptorsi värske staar oma talendi mujale viia. Olukorda ei tee paremaks ka asjaolu, et kõik teised praegused Jordani näod Russell Westbrook, Carmelo Anthony, Dwyane Wade ja Chris Paul said signatuurketsi.

 

New Balance taaselustab oma korvpalli tossu ja teeb seda suurelt

 

New Balance’i senine nö korvpallikarjäär ei ole olnud ülemäära suur. Highlightideks võib nimetada James Worthyi signatuurjalatsi reliisi ja fakti, et Michael Jordanil olid jalas New Balance’i ketsid aastal 1985 LIFE Magazine’i pildistamisel, kui temast tehti foto, millest hiljem joonistati legendaarne Air Jordani “hüppava mehe” logo. Nagu näha, siis nende kahe brändi omavaheline hõõrdumine on juba suhte DNAsse kirjutatud.

 

 

Igatahes saab olema põnev jälgida, mida bränd lähiajal korraldada suudab ja arvesse võttes Kawhi Leonardi annet, võib sellest koostööst sündida pauk, mida paljud ette näha ei oska.

Allikas: Sneakernews
Foto: Sporting News